GES Mühendislik ile ''Helikopter Yakıt Transfer ve Servis Sistemi Yerlileştirme Projesi” için güç birliğine gidildi.

Prangalardan kurtulmuş bir savunma sanayii için HeliPLAT ailesi olarak seferber ettiğimiz tüm mesai ve imkanlarımızı yeni projeler ve gelişmiş teknolojiler adına yaptığımız işbirlikleriyle arttırıyor, taçlandırıyoruz. Bu projelerin ve iş geliştirmelerin en somut kazanımlarını, bu yıl 16'ncısı düzenlenen dünya çapında ilginin yoğun olduğu bu rekabetçi arenada birçok stantta ürünlerimizle boy göstererek ispatlamış olduk. 


 Bu stratejik işbirliklerimizden sonuncusunu IDEF23'te gerçekleştirdik. GES Mühendislik ile yapmış olduğumuz, yerli ve yabancı sektör katılıcımlarının ilgisinin yoğun olduğu imza töreninde “Helikopter Yakıt Transfer ve Servis Sistemi Yerlileştirme Projesi” için imzalar atıldı. Bu projeyle beraber ülkemiz savunma sanayiisi adına HeliPLAT ve GES Mühendislik olarak kritik öneme sahip bir kazanımda bulunduk.

Helikopter Yakıt Transfer ve Servis Sistemi Yerlileştirme Projesi İş Birliği Sözleşmesi GES Mühendislik İş Birliği Sözleşmesi İmza Töreni GES Mühendislik İş Birliği Sözleşmesi İmza Töreni